... hogy szem előtt legyen
Magyarország internetkönyve
10éves
az Internetkönyv
Ennyien kerestek:
Ajándék és Játék Webáruház Inoxbolt, fémkorlát, inox korlátelemek, üvegkorlát

Bizonyítottan a Google első találatai között

akár INGYEN is és akkor is működik, ha nincs honlapja

Acélgyártás Szigetszentmiklós
A Google első helyén az egyik hirdetőnk - kattintson rá, ellenőrizze!

Nem kell kattintásokért fizetnie

Miért fizetne a Google -nak kattintásonként, ha nekünk sikerült a hirdetőinket anélkül is az első oldalakra hozni?

Akár csak 500 látogatóért 1 évben több százezer forintot is kifizetne? Ne tegye!

Jómagam, mint az Internetkönyv tulajdonosa és egyben szerkesztő, programozó is, már 16 éve foglalkozom webes programokkal, weboldalakkal és a Google elindulása óta folyamatosan a Google megjelenésekkel. Mindig azt tartottam szem előtt, hogy egy honlap semmit sem ér, ha nem találják meg. Google keresőoptimalizálás nélkül a honlap olyan mint egy halom szórólap, amit lepakoltak az irodában az asztalra, de nem szórta ki senki.

Az Internetkönyvet már jól bevált, saját magam által kidolgozott és tesztelt algoritmusok alapján készítettem el.
Akkor is működik, ha nincs honlapja!

A katalógusban hirdető ügyfelek a programozott algoritmusoknak köszönhetően a Google első oldalain, akár az első helyeken jelennek meg!

A sikeres keresőoptimalizálásnak hála, az indulás óta rengetegen csatlakoztak az Internetkönyvhöz és hirdetéseik jelenleg is a Google első találatai között szerepelnek. A honlap az indulás óta sok fejlesztésen esett át, de töretlenül kiemelt Google helyezéseket kapunk ügyfeleinknek. Jómagam informatikusként a honlap tökéletes Google optimalizálását elvégeztem és folyamatosan javítom, követve a Google kereső algoritmusának változásait, hogy mindig a legjobb Google helyezéseket kapják a nálunk lévő vállalkozások. Nem csak az Internetkönyvön dolgozom, emellett már 16 éve készítek internetes honlapokat, webáruházakat, több hirdetési oldalt tartok fenn folyamatosan, így tekintélyes szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezem.

Önnek, mint leendő ügyfelünknek így tudom biztosítani a befizetett összeg fejében a lehető legjobb, ár-érték arányban a legkiválóbb webes, Google keresővel összekötött szolgáltatást.

Az Internetkönyvben megjelenhet minden, a vállalkozásra vonatkozó adatával - akár irodája, üzlete van, akár egy telephelyen végez ipari tevékenységet -, elérhetőségei, webcíme (ha van), e-mail címe, telefonszáma, szakmák, tevékenységei, nyitvatartási ideje ill. szöveges leírás és fotó is megjeleníthető, melyek megjelenítését és Google optimalizálását is tartalmazza az éves díj.

Nem kell rejtett költségeket fizetnie

Más hirdetőoldalakon az alapelv ez: alacsony áron becsalogatni a látogatót, majd opciós díjakat kérni magas áron, ami majd a profitot hozza. Pénzt kérnek ha fotót akar elhelyezni, nem díjmentes a külső link elhelyezés - ha honlapját szeretné népszerüsíteni -, nincs ingyen ha további szakmákat vagy bővebb leírást szeretne feltenni stb.

Itt nem kell fizetnie extra költségeket!

Nálunk benne van az árban a fotó feltöltés, további szakmák megadása, több iroda, vagy telephely felvitele minden elérhetőségével, ingyen Google térkép minden egyes címhez, díjmentes szöveges leírás megadásának lehetősége. Gyakorlatilag mint egy egyszerű, 1 oldalas honlap. Mindent megadhat, hogy a Google -on keresztül minél több látogatója legyen. Ez az én érdekem is.

Itt a bizonyíték, tesztelje le!

Kulcsszó Találatok száma Oldal Hely
acélgyártás szigetszentmiklós 5.350 1. oldal 1. hely
ács nyíradony 65.600 1. oldal 2. hely
generálkivitelezés pilisborosjenő 14.100 1. oldal 5. hely
palástjavító gyula 1.430 1. oldal 1. hely
hegesztéstechnika dunakeszi 23.200 1. oldal 4. hely
biztonságtechnika káloz 63.200 1. oldal 1. hely
sportszergyártás szigetszentmiklós 3.040 1. oldal 1. hely
kőmegmunkálás gödöllő 19.700 1. oldal 1. hely
táncos budapest IV 128.000 1. oldal 3. hely

INGYEN hirdetés

amit új weboldal készítése esetén érhet el

ELKÉPESZTŐ AJÁNLAT! Internetkönyv hirdetésének teljes kifizetett díját 100% -ban levonhatja egy új honlap elkészítésének árából!

Az ajánlat csak 2019. július 31 -ig érvényes!

A hirdetés megrendelése és befizetése után visszaigazoljuk befizetését, amit 1 éven belül felmutatva a teljes befizetett összeget levonjuk a nálunk megrendelt és elkészített új internetes honlap teljes díjából. Így Internetkönyv megjelenése gyakorlatilag teljesen ingyenes.

Ha felkeltettem az érdeklődését, az Internetkönyvbe kérheti a felvételét a következő címen (csak kattintson ide):

ár és felvételi kérelem az Internetkönyvbe