... hogy szem előtt legyen
Magyarország internetkönyve
10éves
az Internetkönyv
Ennyien kerestek:
Inoxbolt, fémkorlát, inox korlátelemek, üvegkorlát

Bizonyítottan a Google első találatai között

korlátlan átkattintással!

Acélgyártás Szigetszentmiklós
Kattintson rá, ellenőrizze!

Nem kell kattintásokért fizetnie

Miért fizetne a Google -nak kattintásonként, ha nekünk sikerült a hirdetőinket anélkül is az első oldalakra hozni?

Az Internetkönyvben hirdető ügyfelek a programozott algoritmusoknak köszönhetően kiváló Google helyezésekkel rendelkeznek!

A sikeres keresőoptimalizálásnak hála, az indulás óta rengetegen csatlakoztak az Internetkönyvhöz és hirdetéseik jelenleg is a Google első találatai között szerepelnek. A honlap az indulás óta sok fejlesztésen esett át, de töretlenül kiemelt Google helyezéseket kapunk ügyfeleinknek. A honlap tökéletes Google optimalizálását elvégeztük és folyamatosan frissítjük, követve a Google kereső algoritmusának változásait, hogy mindig a legjobb Google helyezéseket kapják a nálunk lévő vállalkozások. Nem csak az Internetkönyvön dolgozunk, emellett már 18 éve készítünk internetes honlapokat, webáruházakat, több hirdetési oldalt tartunk fenn folyamatosan, így tekintélyes szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezünk.

Leendő ügyfeleinknek a befizetett összeg fejében a lehető legjobb, ár-érték arányban a legkiválóbb webes, Google keresővel összekötött szolgáltatást nyújtjuk.

Az Internetkönyvben megjelenhet minden, a vállalkozásra vonatkozó adatával - akár irodája, üzlete van, akár egy telephelyen végez ipari tevékenységet -, elérhetőségei, webcíme (ha van), e-mail címe, telefonszáma, szakmák, tevékenységei, nyitvatartási ideje ill. szöveges leírás és fotó is megjeleníthető, melyek megjelenítését és Google optimalizálását is tartalmazza az éves díj.

Nem kell rejtett költségeket fizetnie

Más hirdetőoldalakon az alapelv ez: alacsony áron becsalogatni a látogatót, majd opciós díjakat kérni magas áron, ami majd a profitot hozza. Pénzt kérnek ha fotót akar elhelyezni, nem díjmentes a külső link elhelyezés - ha honlapját szeretné népszerüsíteni -, nincs ingyen ha további szakmákat vagy bővebb leírást szeretne feltenni stb.

Minden az alapárban!

Nálunk benne van az árban a fotó feltöltés, további szakmák megadása, több iroda, vagy telephely felvitele minden elérhetőségével, ingyen Google térkép minden egyes címhez, díjmentes szöveges leírás megadásának lehetősége. Gyakorlatilag mint egy egyszerű, 1 oldalas honlap. Mindent megadhat, hogy a Google -on keresztül minél több látogatója legyen. Ez a mi érdekünk is.

Hirdetőink közül néhány, tesztelje le!

Kulcsszó Találatok száma Oldal Hely
acélgyártás szigetszentmiklós 6.430 1. oldal 1. hely
ács nyíradony 597.000 1. oldal 10. hely
palástjavító gyula 1.430 1. oldal 1. hely
hegesztéstechnika dunakeszi 32.900 1. oldal 10. hely
biztonságtechnika káloz 25.400 1. oldal 1. hely
kőmegmunkálás gödöllő 6.410 1. oldal 1. hely
acélkereskedelem Zalaegerszeg 1.440 1. oldal 3. hely
tejtermékgyártás Ozora 351 1. oldal 1. hely
útépítés Rém 9.730 1. oldal 1. hely
kárpitos Újszilvás 16.800 1. oldal 3. hely

Hogyan érheti el ezt akár INGYEN is?

Ha a hirdetésen kívül weboldalt is szeretne!

ELKÉPESZTŐ AJÁNLAT! Internetkönyv hirdetésének teljes kifizetett díját 100% -ban levonhatja egy új honlap elkészítésének árából!

Az ajánlat csak 2022. július 15 -ig érvényes!

A hirdetés megrendelése és befizetése után visszaigazoljuk befizetését, amit 1 éven belül felmutatva a teljes befizetett összeget levonjuk a nálunk megrendelt és elkészített új internetes honlap teljes díjából. Így Internetkönyv megjelenése gyakorlatilag teljesen ingyenes.

Az Internetkönyvbe kérheti a felvételét a következő linken (csak kattintson ide):

ár és felvételi kérelem az Internetkönyvbe >>>

menyasszonyiruha-kolcsonzo.hu domain név eladó